Vespa Tour Namur is het hele jaar open (gesloten op 25/12 en 01/01). Het hoogseizoen loopt van maart tot eind september. Toch is het nog steeds mogelijk om in de herfst van mooie dagen te genieten.

Vespa Tour Namur is gevestigd in Jambes: Chaussée de Liège, 159.
De receptie is in het recreatiecentrum van Pirouette, dat ideaal is gelegen voor het vertrek van de verschillende tours.

We hebben 50cc Vespa's. Ze zijn gemakkelijk te besturen en hebben een automatische koppeling (geen versnellingen om te schakelen).

Het is altijd mogelijk om een gids te nemen voor de prijs van 90€ voor de ½ dag of 170€ voor de dag.
De gids is vooral interessant voor groepsuitstapjes.

Je moet ten minste 21 en ten hoogste 65 jaar oud zijn. Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Je vult het reserveringsformulier in. Wij antwoorden je snel om je verzoek te valideren naargelang de beschikbaarheid. Je betaalt een voorschot of de totaliteit van de reservatie... en het is genoeg om ons ter plaatse te ontmoeten.

Met je Vespa, voorzien wij de helm (voor jezelf en de eventuele passagier). Voor alle tochten stellen wij gratis een GPS (per groep Vespa's) en een roadbook ter beschikking. Op 500 m van het vertrekpunt vind je een benzinestation bij de supermarkt Carrefour.

Ja, je kunt twee mensen op de Vespa zetten. Dit zijn 50cc Vespa's dus twee volwassenen op de motor betekent minder snelheid.
De kosten per persoon zijn verschillend naargelang je alleen of als duo op de Vespa rijdt.

Voor je veiligheid en voor een aangename rit raden wij platte, gesloten schoenen aan; geen open sandalen, slippers of hoge hakken. Daarnaast adviseren wij u om u uit te rusten naargelang de weersomstandigheden. Voor de rest, is er geen verplichte kleding voor een 50cc... een echte vakantie!

In geval van regen is het mogelijk de reservering te verplaatsen naar een andere datum. Neem je daarvoor a.u.b. de dag tevoren vóór 17.00 uur contact met ons op. Deze annulering is alleen mogelijk voor Vespa verhuur en maaltijden. Het is niet mogelijk de avond tevoren te annuleren.

De annulering van de huur van de Vespa, de maaltijden en eventuele overnachtingen kan tot 15 kalenderdagen voor de reserveringsdatum worden gedaan.
In dat geval krijg je je geld terug.

Vespa Tour Namen heeft momenteel 10 Vespa 50cc beschikbaar.

Wij vragen een waarborg in contanten of via bankafdruk van 350€ voor 1 of 2 Vespa. Voor meer dan 2 Vespa's bedraagt de garantie 200€ per Vespa. We nemen de afdruk van je kaart aan het begin. Er wordt geen bedrag ingehouden, behalve in geval van schade.

Als je je Vespa huurt, heb je automatisch een aansprakelijkheidsverzekering. In geval van een probleem met een andere weggebruiker, bedraagt het eigen risico 350€.

Absoluut. Je kunt kiezen voor een standaardformule of een formule op maat om de teamgeest van je medewerkers te stimuleren. Er is ook de mogelijkheid om een maaltijd te boeken.

Natuurlijk. Je vult het boekingsformulier in en geeft aan dat het om een cadeaubon gaat. Wij sturen je de cadeaubon per e-mail na de boeking. Alle cadeaubonnen zijn een jaar geldig.

Een cadeau-idee dat buiten de gebaande paden gaat?

Onze cadeaubonnen zijn flexibel en passen zich aan je wensen aan! Wacht niet langer, verras en verblijd degenen die je dierbaar zijn.